Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

ΔΡΑΣΗ 2019_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_Μουτάφη Παναγιώτα


Γεια σου Κερκίνη... δεν ξέρω γιατί αποφάσισα να τα πω σε εσένα σήμερα αλλά νομίζω πως πρέπει να γνωριστούμε και μεις σιγά σιγά.. 
Με λένε Παναγιώτα Μουτάφη αλλά κανείς δε με φωνάζει Παναγιώτα ή Γιώτα ή Πένη τέλος πάντων όλοι με φωνάζουν Νάγια, ναι είναι λίγο περίεργο αλλά μου αρέσει..
Μου αρέσουν πολλά πράγματα βασικά μου αρέσει να ταξιδεύω και να βλέπω καινούργια μέρη να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους και να μιλάω μαζί τους. Μου αρέσει να μαθαίνω ξένες γλώσσες να κάνω χαζομάρες με τους φίλους μου.
Είμαι από την Αθήνα ελπίζω να μην είσαι προκατειλημμένη μαζί μου. Δεν είναι όλοι οι πρωτευουσιάνοι ίδιοι, δεν πετάω σκουπίδια κάτω και περιμένω να τα μαζέψει κάποιος άλλος γιατί στο κάτω κάτω "αυτή είναι η δουλειά του", δεν πιστεύω ότι η δουλειά του γεωργού ή του κτηνοτρόφου είναι κατώτερη από αυτή ενός λογιστή η ενός προγραμματιστή.
Τέλος πάντων... αυτό που ήθελα να σου πω Κερκίνη ..είναι ότι είμαι η Νάγια, είμαι 18 χρονών πάω ακόμα σχολείο, ναι οι ενήλικες δεν με παίρνουν στα σοβαρά όταν τους μιλάω για σοβαρά θέματα, ΟΜΩΣ εγώ θέλω πολύ να έρθω και να με αφήσεις να σε βοηθήσω να δείχνεις ομορφότερη. Γιατί αυτοί σταμάτησαν να νοιάζονται εδώ και πολύ καιρό.

1 σχόλιο:

  1. Τα λες πολύ όμορφα κι ακόμα περισσότερο μου αρέσει που κάνεις και θα κάνεις πιο όμορφα πράγματα συμμετέχοντας σ΄αυτό το πρόγραμμα. Η Κερκίνη θα σε ευγνωμονεί που θα βοηθήσεις κι εσύ να αναδειχτούν τα κάλλη της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή