Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι, (όροι συμμετοχής, έγγραφα που θα χρειαστείς, και το εγχειρίδιο του καλού εθελοντή), μπορείς να τα βρεις στη σελίδα του Εθελοντισμού.

Στην υπερσύνδεση εθελοντισμός – τα βίντεο θα οδηγηθείς στο κανάλι μας στο Youtube και στη σελίδα με τα βίντεο των εθελοντικών δράσεων. Εκεί, θα βρεις όλα τα βίντεο με τις εργασίες και τις περιηγήσεις που έχει πραγματοποιήσει η δράση από το 2010 και μέχρι και σήμερα.

Διάβασε τις πληροφορίες στο blog, δες τα βίντεο, κι αν συνεχίζει να σε ενδιαφέρει η δράση, τότε συμπλήρωσε σωστά και ολοκληρωτικά την οριστική αίτηση (p.s. διάβαζε προσεκτικά τι ζητάνε τα πεδία).

Τέλος, εάν έχεις προφίλ στο fb, έχουμε δημιουργήσει μία κοινότητα φίλων, μπορείς να δηλώσεις πως σου αρέσει και να την ακολουθείς. Έτσι, μέσα από αυτήν θα μπορείς να βλέπεις πράγματα και καταστάσεις, που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια αλλά και να μαθαίνεις ότι νεότερο υπάρχει για την επόμενη εθελοντική δράση.

Όποια απορία έχεις, κάτω στην υπογραφή θα βρεις τους τρόπους που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να ρωτήσεις ότι θέλεις.
Καλή συνέχεια….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου