Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΡΑΣΗ 2019_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
«Έλα μαζί μας – Πρόσφερε – Γνώρισε – Απόλαυσε»


Ο Οικοπεριηγητής ανακοινώνει την 4η συνεχόμενη αποκλειστική διοργάνωση εθελοντικής δράσης στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης (Ε.Π.), με τον διακριτικό τίτλο,
«ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ_ΚΕΡΚΙΝΗ 2019»
για το χρονικό διάστημα από τις 21 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2019.
Ο στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του εθελοντισμού και η μαζική συμμετοχή, σε περιοχές που την έχουν πραγματικά ανάγκη δίνοντας την ευκαιρία της προσφοράς σε όποιον πραγματικά το θέλει.
Συγκεκριμένα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντική εργασία μέχρι το μεσημέρι (κάποιες ημέρες και το απόγευμα), με αποκλειστικό στόχο για φέτος τον καθαρισμό όσο μεγαλύτερης ακτογραμμής γίνετε στη Λίμνη Κερκίνη καθώς και την αποκατάσταση ζημιών σε σημεία υποδοχής επισκεπτών.
Έχουν επίσης προβλεφθεί μία σειρά περιηγητικών δράσεων από την ομάδα του Οικοπεριηγητή με στόχο την  γνωριμία των εθελοντών με το Ε.Π. και τα αξιοθέατα του Νομού Σερρών.
Η διαμονή των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί δωρεάν στον ξενώνα ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, και το σύνολο των περιηγήσεων τους (Τζιπ, κανό, ποδήλατα, βαρκάδα, τοξοβολία, πεζοπορία, ιππασία κ.α.), καθώς και των μετακινήσεων τους εντός του προγράμματος, παρέχονται δωρεάν στους εθελοντές μας.
Το κόστος συμμετοχής που ανέρχεται στα 150,00€ αφορά αποκλειστικά στα έξοδα σίτισης της εθελοντικής ομάδας (3 πλήρη γεύματα ανά ημέρα).
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής, ορίζετε η 30η Ιουνίου 2019 στις 12:00μ.μ.
Την ηλεκτρονική αίτηση μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω υπερσύνδεση:
Επιπλέον πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.ethelonteskerkinis.gr/ ή στο ethelonteskerkinis@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου