Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ_Ιουλιέττα Σαμαρτζά


Ονομάζομαι Ιουλιέττα Σαμαρτζά και συμμετείχα στην εθελοντική δράση της Κερκίνης το καλοκαίρι του 2017. Η δράση υπήρξε σταθμός στην μέχρι τώρα ζωή μου, μιας και αποτέλεσε μοναδική εμπειρία κατά την οποία έκανα κάτι που χρειάζεται η φύση, της προσέφερα φροντίδα! Παράλληλα γνώρισα μοναδικές προσωπικότητες, τους προβληματισμούς τους. Κουραστήκαμε, ιδρώσαμε, γελάσαμε, χορέψαμε, ταξιδέψαμε μαζί.
Γνωρίσαμε τις κρυφές πλευρές του τόπου, η καλύτερη ανταμοιβή της προσπάθειας μας. Σαφώς η δράση δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την προσπάθεια και τον κόπο του υπεύθυνου, Ηλιάδη Αντώνη.
Είναι ο άνθρωπος που μας ενημέρωσε εξαρχής για την δράση, μας έπεισε να συμμετέχουμε, μας προετοίμασε για τις οποίες δυσκολίες, μας έφερε πιο κοντά και μας καθοδήγησε σε όλη την "διαδρομή".
Διάβασε τις σκέψεις μας και μας βοήθησε, χωρίς να έχει μοναδικό σκοπό την διεκπεραίωση της δράσης, αλλά επιθυμώντας να δημιουργήσει έναν βαθύ και "οικογενειακό" δεσμό ανάμεσα στην ομάδα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η υπέρμετρη αγάπη και αφοσίωση του στην Κερκίνη και η προσφορά του στην κοινωνία του τόπου.
Τον θεωρώ λοιπόν, κατά κύριο λόγο υπεύθυνο για την όμορφη γεύση που μου άφησε η συμμετοχή μου στην δράση και για το ικανοποιητικό αποτέλεσμα που τελικά προέκυψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου