Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

ΔΡΑΣΗ 2018_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_Στεργίου Κωνσταντίνα

Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου! Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Στεργίου, είμαι Σαλονικιά και σπουδάζω βιολογία στο ΑΠΘ (ναι, κι εγώ). Γενικά, οι μεγάλες μου αγάπες είναι δύο, η μουσική και η λογοτεχνία, Δε λέω, καλή η σχολή, αλλά αν δεν τραγουδάς, δεν γράφεις, δεν διαβάζεις, πώς ζεις; Τρελαίνομαι, επίσης, για μπάλα και μπάσκετ. 
Σαν παιδί της πόλης η καθημερινή μου επαφή με τη μάνα φύση είναι ελάχιστη. Ωστόσο, αυτό ποτέ δεν με εμπόδισε να την λατρέψω. 
Έτσι και στην Κερκίνη μια απλή επίσκεψη ήταν αρκετή για να με μαγέψει και να με κάνει να θέλω να θαυμάσω τα κατακόκκινα, καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα και τα αστέρια του βραδινού ουρανού που ξέρουν να κρύβονται καλά εδώ που μένω εγώ. Και όλα αυτά μέσα από το πρίσμα του εθελοντή. Η ανιδιοτελής προσφορά και η κατάθεση ενός μέρους του εαυτού σου για τον περιορισμό της ανθρώπινης αχαριστίας, που αποτυπώνεται πεντακάθαρα στα σκουπίδια που είναι πεταμένα εδώ και εκεί στο πανέμορφο αυτό τοπίο, είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που θα αποκομίσω μέσα από την εθελοντική μου εργασία σε τόσο στενή επαφή με τη φύση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου