Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

ΔΡΑΣΗ 2019_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_Παρίσης Βασίλειος


Hello there! Είμαι ο Βασίλης Παρίσης, 21 ετών και κατάγομαι από το Σιδηρόκαστρο Σερρών. Τα τελευταία δύο χρόνια διαμένω στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω στο Πολυτεχνείο.
Τις ώρες της ημέρας που δεν κάθομαι σε κάποιο θρανίο προσπαθώντας να καταλάβω τι στο καλό γράφει ο καθηγητής στον πίνακα θα βρίσκομαι είτε στο γυμναστήριο παίζοντας badminton (ναιι είναι αυτό το σπορ με το φτερό που μοιάζει με το τένις) είτε σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα.
Φέτος το καλοκαίρι αντί για διακοπές σε κάποιο νησί επέλεξα να γίνω ένα κομμάτι της εθελοντικής δράσης της Κερκίνης. Ο λόγος που αποφασίζω να ασχοληθώ με τον εθελοντισμό είναι ότι θεωρώ πως είναι πια καιρός να “ενεργοποιηθώ” και εγώ σαν νέος, να γνωρίσω νέους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστώ ώστε να κάνουμε τον κόσμο που ζούμε λίγο καλύτερο… αλλά και θα δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες. Και δεν θα μπορούσα να διαλέξω πιο ταιριαστή για εμένα δράση από αυτήν της Κερκίνης καθώς μεγάλωσα κοντά στον υδροβιότοπο. Έτσι αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και καθήκον να συμμετέχω στην προστασία της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου