Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΔΡΑΣΗ 2018_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_Αγγελική Δαϊου


Αλόχα! Με λένε Αγγελική Δάιου και είμαι 20 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νάουσα Ημαθίας αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ζω στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπουδάζω Βιολογία (ο,τι πιο πρωτότυπο ακούτε από τους εθελοντές κάθε χρόνο :p)
Ασχολούμαι με άπειρα πράγματα (κατά βάση άσχετα μεταξύ τους), όπως με πολλά είδη χορού και με τον αθλητισμό. Επειδή λοιπόν, όπως φαίνεται, συνεχώς κάνω κάτι, σκέφτηκα να μην αφήσω το καλοκαίρι να περάσει ανεκμετάλλευτο.
Θέλω να κάνω εθελοντισμό γιατί αγαπώ τη φύση και θεωρώ ότι ο καθένας οφείλει να προσφέρει έστω και το ελάχιστο για να διατηρηθούν οι φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Βέβαια ο εθελοντισμός είναι ένας ευχάριστος τρόπος να διοχετεύσω την ενέργεια και την τρέλα μου, για αυτό εάν με επιλέξετε θα πρέπει να την "ανεχτείτε" ;).
Γιατί εθελοντισμό συγκεκριμένα στην Κερκίνη; Οι λόγοι είναι πολλοί! Το μέρος υπέροχο, η παρέα φοβερή και πάνω από όλα η περσινή ξενάγηση μου έχει μείνει αξέχαστη χάρη στο χιούμορ και την καλή διάθεση που συνάντησα. Επομένως, θα κερδίσω φίλους, όμορφες στιγμές και σημαντικές εμπειρίες για το ακαδημαϊκό / επαγγελματικό μου μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου