Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

ΔΡΑΣΗ 2018_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_Άρτεμη Ζαρόκωστα


Ονομάζομαι Άρτεμη Ζαρόκωστα είμαι 16 χρόνων και κατάγομαι από το Λεωνίδιο Αρκαδίας. Από πολύ μικρή ασχολούμαι με το χορό συγκεκριμένα με το μπαλέτο και τον αθλητισμό. Στο δημοτικό ξεκίνησα και το θέατρο.
Πλέον λόγο υποχρεώσεων επέλεξα να κάνω μόνο θέατρο. Είμαι σε θεατρική ομάδα στο δήμο μου και στο σχολείο και μελλοντικά ελπίζω να ασχοληθώ και επαγγελματικά με αυτό. Από το θέατρο έχω μάθει πολλά αυτό που με παρακίνησε όμως για να ασχοληθώ με τον εθελοντισμό είναι αυτό που διάβασα στο έργο του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ ο μικρός πρίγκιπας "η γη είναι ένας σημαντικός πλανήτη έχει σύνολο δύο περίπου δισεκατομμύρια μεγάλους. Οι μεγάλοι νομίζουν πως πιάνουν πολύ χώρο αλλά δεν είναι αλήθεια. Νιώθουν απλά σπουδαίοι."
Έτσι κάπως ξεκίνησα την αναζήτηση αρχικά ασχολήθηκα με τη παιδική εργασία έχω κάνει πολλές εργασίες σχετικά με αυτό το θέμα τις οποίες έχω παρουσιάσει στο σχολείο. Επίσης έχω ψάξει για εθελοντικής ομάδας εργασία σχετικά με αυτό αλλά δυστυχώς ότι βρήκα ήταν αδύνατο να συμμετάσχω.
Ο εθελοντισμός πιστεύω δεν είναι απλά κάτι που θα βάλω στο βιογραφικό μου και μια ωραία εμπειρία είναι τρόπος ζωής και όλοι οι άνθρωποι οφείλουν να είναι καθημερινά εθελοντές από την πιο μικρή και απλή κίνηση που μπορεί να κάνει κάποιος και να σηκώσει ένα σκουπίδι και να το πετάξει αντί απλά να το προσπεράσει.
Επέλεξα τη Κερκίνη γιατί μέσο της εκδρομής είχα τη τύχη να γνωρίσω εσάς και το τόπο. Έχω όρεξη να κοπιάσω για το τόπο και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ελπίζω να με δεχτείτε και να ξανά συναντηθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου