Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

ΔΡΑΣΗ 2018_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
 «Έλα μαζί μας – Πρόσφερε – Γνώρισε – Απόλαυσε»


Μετά από 6 χρόνια συνδιοργάνωσης, ο Οικοπεριηγητής ανακοινώνει την 3η συνεχόμενη αποκλειστική διοργάνωση εθελοντικής δράσης στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης (Ε.Π.), με τον διακριτικό τίτλο «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ_ΚΕΡΚΙΝΗ 2018», για το χρονικό διάστημα από τις 29 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου 2018.
Ο στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του εθελοντισμού και η μαζική συμμετοχή, σε περιοχές που την έχουν πραγματικά ανάγκη δίνοντας την ευκαιρία της προσφοράς σε όποιον πραγματικά το θέλει.
Συγκεκριμένα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντική εργασία μέχρι το μεσημέρι με αποκλειστικό στόχο την ανακούφιση της Λίμνης Κερκίνης από τα σκουπίδια καθώς και εργασίες αποκατάστασης ζημιών στις υποδομές υποδοχής των επισκεπτών. Έχουν δε προβλεφθεί μία σειρά περιηγητικών δράσεων από την ομάδα του Οικοπεριηγητή με στόχο την  γνωριμία των εθελοντών με το Ε.Π. και τα ιστορικά και αρχαιολογικά αξιοθέατα του Νομού Σερρών.
Η διαμονή των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί δωρεάν στον ξενώνα ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, και το σύνολο των περιηγήσεων τους (Τζιπ, κανό, ποδήλατα, βαρκάδα, τοξοβολία, πεζοπορία, rapel κ.α.), καθώς και των μετακινήσεων, παρέχονται δωρεάν στους εθελοντές μας.
Το κόστος συμμετοχής που ανέρχεται στα 120,00€ αφορά αποκλειστικά στα έξοδα σίτισης της εθελοντικής ομάδας (3 πλήρη γεύματα ανά ημέρα).
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής, ορίζετε η 30η Ιουνίου 2018 έως τις 13:00μ.μ.
Επιπλέον πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στο www.ethelonteskerkinis.blogspot.gr ή να την ζητήσετε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο ethelonteskerkinis@gmail.com.

Ιωάννης Ρέκλος
Γυμναστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου